Annonce

Tema: Uge Sex

Uge 6 markerer Sex og Samfunds årlige, øgede fokus på seksualitet og sundhed, og unge landet over beskæftiger sig i denne uge med seksualundervisning. Netdoktor giver dig derfor svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål som unge, såvel som voksne, har omkring krop og sex.

Hvad hvis kondomet springer? Eller jeg glemmer min p-pille?

Med over 10 former for prævention er det ikke altid nemt for unge at hitte rede i. Netdoktor giver dig her svar på de mest almindelige spørgsmål omkring prævention, og hvad du skal gøre hvis uheldet er ude.

Hvad sker der hos en gynækolog?

Stort set alle kvinder skal på et tidspunkt i deres liv have foretaget en underlivsundersøgelse. Det er dog de færreste som synes om at skulle blotte sig selv. Så læs her, hvad du kan forvente af besøget, og hvordan du kan forberede dig.

Hvordan behandler man klamydia i dag?

Kønssygdomme, især klamydia, er noget som en del unge desværre støder på. Det er vigtigt at komme i behandling, men mange unge er bange for lægebesøget. Kom frygten til livs, og se hvordan man behandler klamydia i dag.

10 spørgsmål og svar om HPV og livmoderhalskræft

Der hersker stadig megen tvivl omkring HPV-smitte, livmoderhalskræft, og selvfølgelig, den meget omdiskuterede vaccine. Se eksperternes svar på de 10 mest almindelige spørgsmål om livmoderhalskræft og HPV-vaccination.

”Jeg mister rejsningen under sex – hvad sker der?”

En ung læser vil vide hvorfor han døjer med potensproblemer, på trods af, at han kun er 19 år. Se ekspertens svar og tips til hvad man kan gøre, hvis rejsningsproblemer har sat en dæmper på sexlivet.

Tilmeld dig Netdoktors ugentlige nyhedsbrev her

Annonce