Fodterapeuter

Speciale: Fodterapi

Klinik For Fodterapi/V Tina Bianca Berg

Velkommen til Valby fodklinik

Valby fodklinik tilbyder behandlinger i lækre lokaler, med god tid til kunderne og en følelses af velvære efter hver behandling.

Kom ind og få en snak, behandling eller blot en vejledning i dine problematikker.

Klinikken tilbyder udover fodbehandling også fodmassage, Paraffin-behandling af både hænder og fødder, Laser terapi og Indlæg.

Har du en hælspore, en tennis albue, ondt i led eller muskler efter skade, tilbyder klinikken behandling med Laser terapi som booster cellerne i kroppen så der opnås en hurtige healing.

Er fødderne trætte og ømme, eller går du med nogle skavanker i underbenet så ring for en tid til fodmassage og Paraffin-bad og mærk følelsen af afslappende velvære, en gennem arbejdet fod der har det bedre.

Klinikkens  “Indlægs såler” er fra Formthotics, de bliver tilpasset individuelt. Kom ned og få en snak og se om vi har løsningen på dit problem.

Hos den Stats Aut. Fodterapeut kan du med en henvisning fra egen læge pga. diabetes, leddegigt, nedgroede negle, eller arvæv efter strålebehandling af fodvorter, få tilskud fra sygesikringen. Tilskuddet fra sygesikringen trækkes fra med det samme, og priserne er ifølge overenskomsten for Stats. Aut. Fodterapeuter.

Hvis Du er medlem af Sygeforsikringen Danmark Grp. 1 el. 2 gives der tilskud til fodbehandlingen efter gældende prissætning.

Læs mere om de forskellige behandlingerne på hjemmesiden

OBS: Stats. aut. fodterapeuter er ikke underlagt de nye regler om Corona pas & test men føler du dig syg så aflys gerne din tid selvom det er lige optil.


Kort

Annonce