Kiropraktorer

Speciale: kiropraktik

Kiropraktor.DK

Kiropraktor Aarhus V

Kiropraktor Christine Pontoppidan er uddannet i USA på Palmer College of Chiropractic i 1989 og har mere end 30 års erfaring. Derfor har hun en stor personlig videns bank at trække på i forhold til de symptomer patienten præsenterer sig med.

Christine er specialist i behandling af diskusprolaps, iskias, svimmelhed, hovedpine, skulderskader, knæskader, babyer og den ældre generation på et højt fagligt niveau.
Hun står for korte, intensive og afsluttede forhandlingsforløb med motivation af patienten selv til at følge op med en træningsindsats på et individuelt plan. Skader på sener, muskelvæv, led kapsler, nerverødder og alle typer bindevæv behandles effektivt med CHOKBØLGETERAPI.

Nogle rygproblematikker gør, at et fagområde ikke kan stå alene. Hos kiropraktor.dk sørger et samlet rygcenter for, at patienten kan få den optimale behandling.
Vores tværfaglige team af sundhedsprofessionelle består af bl.a. kiropraktorer fra kiropraktor.dk og fysioterapeuter og massører fra Hasle Fysioterapi.

Sammen udgør vi en bred videns base. Dette skaber en vidensdeling og behandling på tværs af fagområder, som kommer patienten til gode.
Vores mål er : PATIENTEN I CENTRUM

Som din personlige behandler og rådgiver ønsker vi at give dig hjælp til selvhjælp, så du efter behandlingen er i stand til at kunne opretholde et godt helbred og et aktivt liv.

Kort

Annonce