Psykoterapeuter

Specialer

  • Traumeterapi
  • Angst
  • Depression
  • Stress

Terapi v Alex Gamberini

Traume fokuseret psykoterapi

Psykoterapeutisk samtale
Ønsker du at undersøge de tanker, følelser og handlinger, der ikke rigtig gavner dig og som begrænser dig i at udfolde dig, som den du er?

Ønsker du hjælp til at finde modet til at lave de forandringer, det kræver, for at genskabe livsenergi og balancen i såvel krop som sind.


Særlige emner jeg arbejder med:

Lavt selvværd
Angst, Stress og depression
Parforholdsproblematikker
Livskriser


Psykoterapi kan være for dig, der ønsker:

At skabe et liv, med plads til at du kan udfolde dig selv
At være tilpas i nære relationer - Mærke dig selv fra et sundt og kærligt sted
Øget Kropsbevidsthed og livsglæde


Hvorfor opsøger man en psykoterapeut?

Et psykoterapeutisk forløb er en måde til at finde ind til årsagerne af de udfordringer, du står i og opdage, hvad du kan gøre ved det. Du bliver mødt med accept og forståelse i et kærligt og trygt rum, hvor vi sammen finder ind til dit ønske og forventning til terapien. Med nænsomme og trygge skridt arbejder vi henimod, hvilken retning terapien kan udvikle sig for nærme sig kernen af din problematik.

Min filosofi

Jeg har beskæftiget mig med fysisk og psykisk sundhed igennem hele mit professionelle arbejdsliv liv og arbejder til hverdag med at hjælpe mennesker med at genskabe balancen i kop og sind.

Gennem den integrative terapi som består af traume orienteret psykoterapi, fra flere psykologiske retninger forsøger jeg at skabe helhed i forståelsen af mennesket som psykologisk, biologisk, kulturelt og samfundsmæssigt væsen.

Jeg har valgt at arbejde som psykoterapeut, fordi jeg er motiveret af at fremme menneskets selvhelbredende egenskaber. Selvhelbredelse indebærer at komme i kontakt med den man virkelig er inderst inde. forløse stagneret energi og leve i harmoni med kroppen.

Udover mit daglige terapeutiske arbejde laver jeg bla. workshops om åndedrættet - rebirthing breathwork og meditation.

Jeg deltager flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykoterapi og meditation. Derudover er jeg i supervision, ligesom jeg jævnligt sparrer med andre terapeuter og psykologer.


Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kort

Annonce