Psykologer

Specialer

  • Angst
  • Depression
  • Stress
  • belastningsreaktion
  • fødselsdepression / efterfødselsreaktion

Psykologi.eu

Psykologer i Aalborg Centrum

Hos psykologi.eu er vi alle uddannede psykologer (cand.psych.). Vi tilbyder forskellige typer psykologisk rådgivning, terapi og coaching – både til individuelle, par, familier og erhvervsklienter.

Alle forløb tilpasses den enkeltes behov og situation. Uanset hvad du har på hjertet, og hvor store eller små dine problemer opleves, så er du velkommen hos os. Vi har ikke ventelister og holder oftest ugentligt akuttider åbne for nye henvendelser. Der tilbydes online konsultationer hvis man ikke kan fremmøde og enkelte sene eftermiddagstider, til de som har svært ved at få fri fra arbejde.

Vi holder til i en hyggelig privat praksis midt i Aalborg centrum, med let adgang med offentlig transport, parkering i nærheden og elevator i bygningen. Handicap-adgang.

Priser.
Konsultation 50 minutter: 950 kr.
Forløb: 10 konsultationer á 50 min: 7500 kr. Gyldighed 12 mdr fra købsdatoen.
Rabat til studerende og ved lægehenvisning: 10 konsultationer á 50 min: 5700 kr. Gyldighed 12 mdr fra købsdatoen.

Behandlingstyper.
Vi arbejder med mange forskellige psykologiske emner bl.a.: angst, depression, stress, belastningsreaktion, kriseramte, rumination, tankemylder, OCD, hjælp til selvstændige erhvervsdrivende, efterfødselsreaktion, fødselsdepression og meget andet. Vi kan også hjælpe når man i livet rammes af kriser som diagnosticering med kronisk sygdom, ufrivillig barnløshed, afskedigelse, parforholdsproblemer, skilsmisse, abort, par som har det svært under fertilitetsbehandling og andre former for tab og sorg.

Du kan læse meget mere om behandlingstyper og vores individuelle profiler på hjemmesiden www.psykologi.eu

Kontakt os
Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så kan du ringe på 52527424, sende en e-mail til: psykologi.eu@protonmail.com eller booke online her: https://www.psykologi.eu/book-en-konsultation/


Kort

Annonce