Øjenlæger

Specialer

  • Øjenlæge
  • Øjenlaseroperation

Memira Øjenlægernes Hus

Memira - Øjenlægernes Hus

Memira – Øjenlægernes Hus er en privat øjenlæge. I huset foretages alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticering og udførelse af en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær, øjenlågsoperationer, behandling af tørre øjne, og laserbehandling af nethinden i forbindelse med f.eks. glaslegemesammenfald, nydannede blodkar og lignende.

Du finder Memira – Øjenlægernes Hus i Store Kannikestræde 16 i hjertet af København. Øjenlægernes Hus har ligget på adressen siden 2003. Memira Eyecenter købte Øjenlægernes Hus i 2020.

Memira Øjenlægernes Hus har kort ventetid og fleksible åbningstider. Det vil sige at vi har aftenåben hver uge og ofte også opererer i weekender.

Undersøgelse
I huset møder du en af de mange øjenlæger og -kirurger der er tilknyttet huset, klinikassistenter og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig.

Når du har booket en undersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores receptionist, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje.

Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

Grå stær
Vi operere for grå stær hver uge, både i dag- og aftentider samt i weekender. Memira Øjenlægernes Hus samarbejder med mange sundhedsforsikringer, så du kan evt. undersøge om din forsikring vil dække din undersøgelse og eventuelle behandling.

Book tid online eller på telefon.


Kort

Annonce