Øjenlæger

Specialer

  • Øjenlæge
  • Øjenlaseroperation

Memira Øjenlæge - Aalborg

Memira Øjenlæge - Aalborg

Memira Øjenlæge - Aalborg er en privat øjenlæge. I klinikken foretages alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticering og udførelse af en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær og øjenlågsoperationer.

Du finder Memira – Øjenlæge Aalborg på Vestre Havnepromenade 9 lige ved limfjordbroen. Udover øjenlægen huser klinikken og Memira refraktiv, der laver synskorrigerende operationer som øjenlaser og linseudskiftning.

Memira øjenlæge - Aalborg har kort ventetid.

Undersøgelse
I klinikken møder du udover vores klinikansvarlig en af de mange sygeplejersker, øjenlæger og -kirurger der er tilknyttet huset.

Når du har booket en undersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores klinikansvarlig, som sender dig videre ind til sygeplejersken, der laver forskellige målinger af dit øje.

Når disse målinger er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

Grå stær
Vi operere for grå stær hver uge. Memira Øjenlæge samarbejder med mange sundhedsforsikringer, så du kan evt. undersøge om din forsikring vil dække din undersøgelse og eventuelle behandling.

Book tid online eller på telefon.

Kort

Annonce