Annonce

Spørg om børns sygdomme

Her kan du stille spørgsmål om børns sygdomme til Netdoktors ekspertpanel.

Brevkassen er gjort mulig med støtte fra Panodil Junior. Klik her for at læse om Netdoktors sponsor-politik.

Sådan stiller du et spørgsmål

For at indsende dit spørgsmål til Netdoktors eksperter skal du kunne svare 'ja' på alle fire udsagn herunder. Skriv derefter dit spørgsmål. Forklar gerne dit spørgsmål eller problem så detaljeret som muligt. Det giver eksperterne størst mulighed for at give dig et brugbart svar.

Måske er et spørgsmål, der ligner dit, allerede blevet besvaret tidligere. Se her i vores omfattende arkiv over tidligere spørgsmål og svar om børns sygdomme. Så får du svar med det samme.

Netdoktors eksperter

Klik her for at se oversigt over de eksperter, der er tilknyttet Netdoktor.

Stil dit spørgsmål

Jeg giver hermed samtykke til, at Netdoktor Media A/S må behandle oplysninger om mig, herunder e-mailadresse, køn, alder, vægt, højde, samt følsomme oplysninger om medicinforbrug, sygdomme og helbredstilstande samt informationer jeg skriver i mit spørgsmål til brug for besvarelse af mit spørgsmål. jeg indforstået med, at hvis jeg spørger på vegne af en anden person, må jeg ikke angive oplysninger, der kan føre til identifikaton af den anden person.

Læs mere i vores privatlivspolitik her.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at kontakte Redaktionen@netdoktor.dk
Jeg er indforstået med, at spørgsmål og svar, eventuelt i revideret form, kan lægges ud anonymt på Netdoktors og Netdoktors samarbejdspartneres internetsider og/eller andre skrevne medier, og at spørgsmål og svar som udgangspunkt forbliver i brevkassen på ubestemt tid, indtil brugeren henvender sig og beder om at få det slettet.
Jeg er indforstået med, at ingen kan sagsøges eller gøres ansvarlig for det svar, der gives, og at dette ikke er en konsultation, men en brevkasse, hvor svarene udelukkende kan tages som uforpligtende, vejledende og ikke definitive, og at jeg altid bør opsøge egen læge ved akut sygdom eller tvivl.
Annonce