Annonce

For mange hår på kroppen

Spørgsmål:

Jeg har nogle problemer med min krop, jeg ikke tør snakke med andre om, og jeg kan mærke, jeg mister mere og mere selvtillid.

Jeg har mange hår på alle mine tær, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal slippe af med dem! Jeg har prøvet at barbere dem af, men der kom bare endnu flere hår, og jeg har prøvet at plukke dem, men det gør bare alt for ondt. Hvad kan jeg gøre for at få dem væk?

Jeg har også hår fra navlen og ned til min tissekone, og jeg ved ikke, om jeg skal barbere dem af eller hvad jeg skal gøre. Kan man gøre noget? Denne sommer brugte jeg kun badedragt, fordi jeg synes det var pinligt! 

Hilsen mig.

Annonce (læs videre nedenfor)

Svar:

Kære dig,

For meget hår er et tilbagevendende problem for unge piger. Vi er alle forskellige og jeg kan ikke sige, at jeg synes, du har for lidt eller for meget hår. Men det er jo vinter og det er sjældent vi viser tæer eller navle om vinteren. Med hensyn til dit problem med hår på tæerne, er mit bedste bud at prøve med voks. Med hensyn til dit problem med hår på maven, så vil du have det samme problem, som på tæerne, hvis du barberer eller plukker. Jeg ville vente med at gøre noget til sommeren og hvis du stadig har det problem, kan du prøve at spørge i Matas. De er vant til at håndtere den slags. Held og lykke.

Mvh Alexandra Gheorghe, læge

Sidst opdateret:

Annonce