Annonce
Bøger

Ikke til forhandling

Hvorfor bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Sundhedsformidler og humanfysiolog Chris MacDonald har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette spørgsmål. I denne bog giver han sit bud på en løsning.

Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Han fører os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.


Af Chris MacDonald, Ikke til forhandling - Livets ligning, Politikens Forlag, 376 sider.


Se oversigt over kulturstof

Sidst opdateret: 29.01.2020

Annonce