Annonce
Bøger

Jeg gør det i morgen

Jeg gør det i morgen – fra undgåelse til stressforebyggende ledelse gør op med en række myter om stress og viser, hvorfor relationen mellem en leder og en medarbejder er det rigtige sted at begynde, når man vil knække den stresskurve, som ingen endnu har formået at få bugt med.

Forfatterne – chefpsykolog Helle Folden Dybdahl og psykiaterne Jesper Karle og Lars Aakerlund – kommer med deres bud på, hvordan man som leder kan gribe stress anderledes an. Læseren bliver klædt på til at forebygge stress blandt dine medarbejdere ved hjælp af fire konkrete trin, hvor man bl.a. lærer at være professionelt nysgerrig. Derudover møder man i bogen en række ledere, der har bragt stressrelateret sygefravær blandt deres medarbejdere ned ved at arbejde målrettet med deres ledelse.

I flere år har vi ifølge bogen bildt os selv og hinanden ind, at stress er en sygdom, vi bliver ramt af, hvis vi arbejder for meget. At det er arbejdspladserneog lederne, der gør de ansatte syge. Men hvis vi udelukkende ser stress som et overbelastningssyndrom og sender medarbejdere hjem, så de kan få fred og ro, overser vi, hvad der reelt skal til for at komme stress til livs. Og vi får aldrig udnyttet de afgørende muligheder, der er for at forebygge stress.

Bogen henvender sig til ledere i både offentlige og private virksomheder.


Helle Folden Dybdahl, Jesper Karle, Lars Aakerlund: Jeg gør det i morgen, PPpublishers, 157 sider.


Se oversigt over kulturstof

Sidst opdateret: 26.09.2018

Annonce