Annonce

Om at sørge

Ny bog hjælper dig til at være i og leve videre med sorgen, når du har mistet. Anna Kløvedal mistede i 2004 sit eneste barn, der døde af leukæmi, 15 år gammel. I de 18 år, der siden er gået, har hun levet med og i sorgen. Selvom Anna Kløvedal har erfaret, at man sjældent kan give gode råd til en person i sorg, vælger hun nu at give sine erfaringer videre i bogen Om at sørge.

»Vi kommer alle til at miste. Hvis vi er heldige, er det en stor sorg for os. For hvis vi sørger, er det, fordi vi har elsket! Og er blevet elsket!«

Sådan begynder Anna Kløvedal Om at sørge. Heri fortæller hun om sorgen, hvordan man lærer at være i den og at leve videre med den – for sorg forandrer sig godt nok over tid og bliver mindre akut, men den forsvinder aldrig helt.

Bogen er bevidst holdt kortfattet, for Anna Kløvedals erfaring er, at man ikke har overskud til ret meget, når man er i sorg, hvor træthed fylder, og koncentrationsevnen svigter. Hendes ambition med bogen er at hjælpe læseren gennem de mere konkrete sider af at være til i livet med sin sorg og sit savn.

Om at sørge er en bog for begyndere i sorg. Uanset om man har mistet børn, ægtefæller, forældre eller venner, kan den bruges som en konkret brugsbog, der giver inspiration og hjælp til at være i smerten ved tabet.


Anna Kløvedal, Om at sørge, Forlaget Frydenlund


Se oversigt over kulturstof

Sidst opdateret: 20.05.2022

Annonce