Annonce
Bøger

Potentialet af cannabis

Potentialet af cannabis er en evidensbaseret bog, der danner overblik over cannabisplantens aktive indholdsstoffer som cannabinoider, terpener og flavonoider. Derudover forklares om medicinske egenskaber og hvordan cannabisprodukter fremstilles.

Cannabis har været udnyttet for dets fiberindhold samt medicinske og euforiske egenskaber i mange tusinde år. Legalisering ses nu verden over, hvilket giver den danske befolkning samt resten af verden mulighed for at udforske cannabisplantens mange egenskaber.

Cannabis er en af de mest udbytterige planter på Jorden med anslået 50.000 kommercielle anvendelser og i tusinder af år har mennesker brugt cannabisplanten til mad, tekstiler, papir, stof og fyringsolie. I dag har moderne forarbejdningsteknologier gjort det muligt at skabe alternativer til benzin, plast, medicin mm.

Bogens forord er skrevet af Søs Egelind og henvender sig til patienter, pårørende, læger og almindeligt sundhedsinteresserede såvel som naturfagliginteresserede.

Helena Christensen er uddannet cand.scient i cellebiologi fra Københavns Universitet med specialiseringer om cannabisplanten. Med tilknytning til medicinal-og cannabisvirksomheder, har Helena Christensen opnået tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen til at håndtere, bearbejde og analysere medicinsk cannabis.

Helena Christensen er stifteren bag virksomheden og hjemmesiden www.potentialetafcannabis.dk


Helena Christensen, Potentialet af cannabis, 324 sider.


Se oversigt over kulturstof

Læs mere: Cannabis som medicin

Sidst opdateret: 04.09.2020

Annonce