Annonce
Bøger

Sandheden om stress

Sandheden om stress handler om at forstå din organismes og i særlig grad din ubevidste hjernes kraft og gøre brug af den, så du kan styre stress, få det bedst tænkelige liv - og flere gode leveår.

Sandheden om stress er baseret på banebrydende ny forskning, der har vist, at den ubevidste hjernes kraft rent faktisk giver dig den mulighed.

Det sker, ved at din hjernes evne til egen-regulering fungerer optimalt, og ved at dens restitutions- og reparationskraft arbejder effektivt, når du sover. Som en sidegevinst vil du samtidig kun være påvirket af den sunde og livgivende stress i dine vågne timer.

Dette opnår du ved at:

  • måle din ubevidste hjernes tilstand
  • bruge din bevidsthed og din selvrefleksion til at tænke over den information, som målingen giver dig
  • handle hensigtsmæssigt i forhold til din måling, samt indføre nogle simple daglige vaner.

Bogens praktiske del viser dig, hvordan stress kan behandles og forebygges, styres og kontrolleres med simple redskaber og små tryk på kroppens overflade.

Bogen vil kunne hjælpe dig mærkbart og målbart, hvis du har en kronisk sygdom, er ramt af stress, ønsker at lave toppræstationer af enhver art, eller bare ønsker et bedre og længere liv.

SØREN BALLEGAARD er læge, ph.d., forfatter og forsker. Har drevet egen lægeklinik siden 1985 og er ansat som seniorforsker på Medicinsk Afdeling, Herlev Hospital. Har udgivet flere bøger om sin videnskab og sine behandlingsprogrammer: Nålen, der læger, Helbred dit hjerte og Sæt en finger på dit stress. Er passioneret sejler og far til tre voksne børn.


Søren Ballegaard, Sandheden om stress, Gyldendal, 231 sider.


Se oversigt over kulturstof

Sidst opdateret: 06.11.2020

Annonce