Frokostretter og salater
4 personer
2 dl ris (kogte, gerne brune eller fx bulgur)
4 drys salt
8 spsk. hytteost eventuelt med friske krydderurter (fx. basilikum)
300 g tun i vand
4 tsk. pesto
500 g. grøntsager (efter eget valg)
Annonce (læs videre nedenfor)
Sådan gør du:
Vend 1 tsk. pesto i de kogte ris.
Anret risene med tun, hytteost eventuelt krydret med finthakket krydderurter.
Du kan hertil servere grøntsager, fx. gulerødder i stave, peberfrugt i kvarte og cherrytomater og en skive rugbrød eller et fiberrigt grovbrød.
Annonce (læs videre nedenfor)
Energi-information pr. portion
Energi 357 kcal / 1486 KJ
Fedt 8 g.
Kulhydrat 42 g.
Protein 28 g.
Alkohol 0 g.
Kostfibre 4 g.