Annonce

Årets mest populære nyheder 2021

Endnu et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad vi interesserede os for i det forgangne år.

2021 har været et år præget af corona, restriktioner og vacciner - men har det også været de emner, som Netdoktors læsere har fundet mest interessante? Vi er dykket ned i tallene, og har fundet ud af, hvilke emner der optog jer læsere i året, der gik. Tallene er hentet to uger efter artiklernes publiceringsdato.

Top fem mest populære nyheder

1. Coronapas: Sådan fungerer det

Med 20.512 klik de første to uger var artiklen Coronapas: Sådan fungerer det suverænt den mest populære artikel på Netdoktor.dk i 2021.

Artiklen blev udgivet i forbindelse med, at coronapasset blev lanceret som led i genåbningsplanen i foråret, og i den kan du blandt andet læse om, hvor lang tid dit coronapas er gyldigt, og hvordan du får fat i det.

2. Corona: Anbefalinger til dig der er færdigvaccineret

På en stærk andenplads finder vi endnu en corona-artikel, nemlig Corona: Anbefalinger til dig, der er færdigvaccineret, som fik 10.180 klik de første to uger.

Artiklen blev udgivet i forbindelse med, at flere danskere begyndte at være færdigvaccineret. Du kan blandt andet blive klogere på, om du stadig skal testes regelmæssigt, og om du må kramme dine nærmeste.

Læs også: Coronavaccinen giver de bivirkninger, du forventer

3. Det tredje vaccinestik: Hvem, hvornår og hvorfor?

I 2021 blev det muligt for danskerne at blive vaccineret mod corona. Først et stik, så to og i efteråret begyndte man så at give et tredje stik. På tredjepladsen over de mest populære nyhedsartikler i 2021 finder vi således artiklen Det tredje vaccinestik: Hvem, hvornår og hvorfor?, der fik 9.214 klik i de første to uger.

I artiklen kan du blandt andet læse om, hvornår du kan regne med at få tilbudt stikket, og hvorfor det er vigtigt at tage imod tilbuddet.

Læs også: Hvilken coronatest skal du vælge?

4. Det europæiske coronapas: Hvordan virker det?

I 2021 fik vi mulighed for at rejse ud i verden igen, og i mange lande var coronapasset et krav for at komme ind på for eksempel barer, restauranter og museer. Derfor udviklede man et fælles europæisk coronapas, som kan bruges på tværs af landegrænserne. Men hvor finder du lige det europæiske coronapas, og hvordan fungerer det? Det kan du få svar på i artiklen Det europæiske coronapas: Hvordan virker det? der med 7980 klik i de første to uger lander på en flot fjerdeplads.

Læs også: Corona: Hvad hvis du bliver syg på ferien?

5. Har du B12-mangel?

Den femte og sidste artikel på listen er også den eneste, der ikke handler om corona. Med 4175 klik i de første to uger stryger artiklen Har du B12-mangel? ind på femtepladsen over de mest populære nyheder i 2021.

Artiklen er oprindeligt skrevet til Sygeforsikringen Danmarks nyhedsbrev Nyt & Sundt, men er efterfølgende blevet udgivet på Netdoktor.dk. I artiklen kan du blandt læse om, hvor B12 kommer fra, og hvordan du sørger for at få nok.

Rigtig godt nytår!

Få flere nyheder om sundhed i Netdoktors nyhedsbrev


Sidst opdateret: 04.01.2022

Annonce