Annonce

Nyt fra Netdoktor

Kære Netdoktor-bruger

Netdoktor.dk fylder 10 år den 16 juni. Det fejrer vi med en masse spændende nye tiltag, som du kan læse mere om her.

Mere overskuelig forside

Som du sikkert allerede har bemærket, har Netdoktor fået en ny forside, som er blevet enklere og flottere. Mange af funktionerne og indgangene til de forskellige typer indhold er dog blevet bibeholdt. Det betyder, at du stadig kan finde det samme indhold på forsiden – det vil blot være placeret et mere logisk sted.

Annonce (læs videre nedenfor)

Bedre emnecentre

Netdoktors artikler om sygdom og sundhed er placeret inden for forskellige emneområder – for eksempel Diabetes , Ernæring og Kræft . Sådanne områder kalder vi for emnecentre. Emnecentrene har nu fået et nyt design med nye indgange til relevante debatter. Da der er meget arbejde forbundet med omlægningen, vil det nye design ikke komme på alle sider på én gang. Derfor vil emnecentrene i en periode se lidt forskellige ud.

Debatter – fremover med log in

Netdoktor.dk byder velkommen til nye debatter, hvor man skal man være medlem af Netdoktor og logge på sit anonyme brugernavn, hvis man vil skrive med i debatterne. Det har længe været et ønske fra mange debatdeltagere at få log in på debatterne, så vi er glade for endelig at kunne imødekomme det. Vær opmærksom på, at du fra den 10. juni skal oprette en ny profil på Netdoktor. Din gamle profil bliver nemlig ikke automatisk overflyttet.

Måske har du en række debatindlæg, du gerne vil gemme. Frem til den 11. juli klokken 12 kan du gå ind og kopiere og gemme de gamle debatindlæg. Herefter vil de gamle debatter blive lukket helt ned, og der vil ikke længere være adgang til dem. Sørg derfor for at få kopieret dine indlæg inden den 11. juli! Find de gamle debatter her .

Annonce (læs videre nedenfor)

Få din egen dagbog

Som nævnt skal du oprette en profil på Netdoktor for at kunne deltage aktivt i de nye debatter efter den 10. juni. Når du opretter en profil, har du automatisk adgang til din helt egen dagbog, hvor du kan skrive dine tanker ned. Nogle gange kan det være en stor hjælp, hvis man står over for nogle store udfordringer eller skift i livet. Du kan selvfølgelig selv vælge, om du vil lade andre læse og kommentere dine dagbogsindlæg.

Velkommen til et nyt og forbedret Netdoktor.

De bedste hilsner Redaktionen, Netdoktor

Sidst opdateret: 10.06.2008

Seneste brevkassesvar om Overordnet

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce