Annonce

Netdoktor i ny kittel

Pressemeddelelse den 8. juni 2008

Informationerne er som altid af højeste faglige kvalitet, emnerne spænder stadig vidt lige fra hovedpine til blodpropper, men Netdoktor.dk er nu relanceret i et nyt og mere brugervenligt look.

Med nyt design, forbedret navigation og fokus på både sundhed og sygdom, er Netdoktor.dk klædt på til at tage endnu bedre i mod de mange tusinde brugere, som hver dag søger information og gode råd på sitet.

”Mange af vores besøgende kommer direkte ind på en af vores artikler ved at søge på en bestemt sygdom i fx Google. Den nye navigation sikrer, at de besøgende bedre kan orientere sig i, hvor de er på sitet, og samtidig let kan finde artikler og andre indlæg, der relaterer sig til emnet. Vi har længe ønsket at tage bedre imod denne store gruppe af brugere og præsentere dem for alle de andre muligheder, som Netdoktor tilbyder”, siger Rikke Esbjerg, direktør for Netdoktor Media A/S.

Annonce (læs videre nedenfor)

Det handler også om sundhed

Med relanceringen sætter Netdoktor endnu mere fokus på områder som kost, motion og vitaminer og profilerer sitets sundhedsvinkel. Netdoktor har længe haft sundhedsrelateret indhold, men med den nye indgang ’Sundhed’ på forsiden, er det blevet mere overskueligt for brugerne også at finde gode råd om sundhedsrelaterede emner.

”Det er er vigtigt at understrege, at sygdom og sundhed hænger sammen. Forebyggelse er mindst lige så vigtig som behandling, og derfor vil vi på Netdoktor gerne vise, at vi dækker begge vinkler. Med sundhed på forsiden viser vi nu tydeligt brugerne, at Netdoktor dækker hele spektret, og vi vil fortsætte med at udbygge vores indhold inden for sundhedsområdet”, forklarer Rikke Esbjerg.

Baggrund

Netdoktor er danskernes foretrukne website, når det gælder søgning efter information om sygdom og sundhed. De sidste år har Netdoktor hver måned ligget blandt de 25 højst placerede på FDIMs liste over flest brugere og har flere gange haft placering i top 20. D. 16. juni 2008 fylder Netdoktor 10 år og er dermed blandt de ældste websites i Danmark. Der har længe været planer om at relancere Netdoktor, og den 10 års fødselsdag har været en god anledning til at få projektet realiseret. Med over 500.000 unikke besøgende om måneden er Nedtoktor ”still going strong”.

Kontakt:

Rikke Esbjerg, Direktør for Netdoktor Media A/S re@netdoktormedia.dk Tlf. 33 17 92 50

Sidst opdateret: 10.09.2008

Seneste brevkassesvar om Overordnet

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce