Annonce

Danskere over 50 år får eget internetforum om sundhed

Pressemeddelelse 25. april 2006

Sundhed fylder i højere grad i deres bevidsthed. De bruger i stigende grad internettet. Men et hul i udbuddet på internettet har betydet, at de aldrig har haft deres egen sundhedsportal på internettet. Derfor åbner Netdoktor nu Danmarks første internetforum om sundhed for mænd og kvinder, der står midt i livet.

Internettet er ikke kun for unge. Også mænd og kvinder omkring de 50 år bruger i stigende grad internettet, men de har længe måttet lede efter tilbud til deres egen aldersgruppe. Nu er det slut med at lede. Med Netdoktor 50 plus får alle modne mænd og kvinder fra i dag mulighed for at søge fællesskab og viden i et lukket sundhedsforum, som udelukkende handler om dem og deres ståsted midt i livet.

Moden alder – mere sundhed

Et ønske om et aktivt liv går ofte hånd i hånd med en sund livsførelse. Og med alderen kommer sundhed naturligt til at fylde mere i bevidstheden. Det kan Stig Elling, salgsdirektør ved Star Tour, i et interview med Netdoktor 50 plus nikke genkendende til: ”Inden for de seneste 10 år er jeg begyndt at tænke mere på at holde mig sund. Jeg kan mærke, at kroppen ikke helt kan holde til det samme, som den kunne for 25 år siden. Derfor fylder sundhed mere nu.”

Annonce (læs videre nedenfor)

Et mødested med indhold

Netdoktor 50 plus indeholder alt fra lægefaglige artikler til debatter og tilbyder desuden et ekspertpanel, hvor forfatter og samlivsekspert Karen Zimsen som den første vil dele ud af sin solide erfaring om parforhold og samliv. Netdoktor 50 plus vil desuden byde på sundhedsrelaterede nyheder, livshistorier og interviews med kendte ansigter som Stig Elling, Birthe Neumann og Lone Dybkjær, der alle fortæller om deres syn på det at stå midt i livet.

Netdoktor 50 plus slår dørene op den 25. april. Du kan besøge sundhedsportalen her: www.50plus.netdoktor.dk

For yderligere information: Lone Elisabeth Tangvig, redaktør på Netdoktor.dk
Kontakt på: 33 17 92 65 / lt@netdoktormedia.dk

Sidst opdateret: 12.06.2007

Seneste brevkassesvar om Overordnet

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce