Annonce

Høreproblemer

Er du en af dem der lider af høretab?

Høreproblemer kommer normalt med alderen og kan stige hvis man ikke gør noget ved det.

Nedenfor har vi samlet en række behandlere samt behandlinger, der kan hjælpe dig godt på vej mod en bedre hørelse.

Du hører med hjernen, ikke med ørerne

Mange års forskning viser, at vi ikke hører med ørerne, men med hjernen.

Ørerne indsamler lyd, men det er hjernen, der forstår lydene. God hørelse hjælper altså din hjerne med at være sund igennem hele livet!

Modtager hjernen ikke nok lyd, fx grundet et ubehandlet høretab, kan det medføre alvorlige livsproblemer, såsom social isolation og demens.

Med Oticon høreapparater er du sikret, at din hjerne modtager lydinformation af den kvalitet, den behøver, for at forblive sund og rask. Vi kalder denne teknologi BrainHearing™, og det er det, der gør Oticons høreapparater unikke.

Læs mere om BrainHearing og høreløsninger på www.oticon.dk.


Vi skal kun se dig én gang - resten klarer vi online

Et høretab kan ramme alle – uanset alder.

HEIMDALL'S er din og hele Danmarks online høreklinik. Vi har både gjort det nemmere og mere overskueligt at få høreapparater.

Vi skal kun se dig én gang - resten klarer vi via din telefon. Det betyder, at du er fri for at bruge din tid i venteværelset og i stedet kan få justeret dine høreapparater, hvor end du befinder dig.

Vi forhandler alle brands til særdeles attraktive priser og det betyder, at du hos os har det frie valg til at vælge din lyd.

Ring til os på +45 89 805 505 eller se mere på www.heimdalls.dk

Når høreapparater ikke er nok

Mange høreapparatsbrugere har svært ved at høre i sociale sammenkomster, til møder eller i butikker - fx på apoteket. Selv med gode høreapparater er forstærkningen ofte ikke nok, når lyttemiljøet er udfordrende. Vidste du, at der findes en verden af høreteknik, der tilkobles høreapparaterne og forstærker lyden fra samtalepartnere eller mødedeltagere? De mange gode kommunikationsløsninger er præsentable og giver en klar lydforstærkning direkte til dine høreapparater! Høreteknik kan også varsle dig om telefonopkald, dørklokke og vækkeur - eller forstærke lyden fra TV, radio, PC eller Smartphone. Se mere end 150 høretekniske løsninger og få hjælp til dine høreudfordringer på Tonax.dk

Se mere på: Tonax.dk

Bedre livskvalitet med god hørelse

Har du et ubehandlet høretab, forsvinder der mange nuancer fra sproget. Der kan opstå mange misforståelser i samtale med andre. Ens omgivelser bemærker det ofte, før man selv bliver bevidst om det, og det kan få indflydelse på hverdagen. Nogle begynder at trække sig fra sociale arrangementer, fordi det kan være svært at følge med i samtaler.

Det er derfor vigtigt at få en høretest, hvis hørelsen begynder at svigte. Vi kommer hjem til dig og det er gratis og uforpligtende.

Et høreapparat fylder ikke meget, nogle er endda gemt helt væk inde i øregangen og giver din livskvalitet et løft.

Se mere på: dinvellyd.dk


Mumler dine omgivelser?

Vi hjælper dig til en bedre hørelse!

Ønsker du en seriøs og grundig undersøgelse og behandling med høreapparater, så læs hvad Furesø Hørecenter kan tilbyde.

Som uafhængigt hørecenter er vi uvildige i valg af høreapparater, hvilket betyder, at du får det rette, som hjælper dig bedst.

Vi er en High-End klinik, som arbejder efter Best Practice principper. Det sikrer dig som kunde, at du får den bedste og mest personlige behandling og programmering af dine høreapparater, når du vælger at købe dine høreapparater hos os.

Vi har over 20 års erfaring i behandling af høretab og ser frem til at hjælpe dig.

Se mere på: www.furesoehoerecenter.dk


Få høreapparater hjemme hos dig selv

Slip for stress og nervøsitet når du skal have høreapparater.

Bestil et hjemmebesøg hos Helene´s Høreklinik, så klarer vi høreprøven og tilpasningen af høreapparater hjemme hos dig i dit eget hjem.

Helene´s Høreklinik er en uafhængig høreklinik, medlem af Frie Høreklinikker og HørNu, og Helene Broncano har over 30 års erfaring i branchen.

En uafhængig høreklinik er din garanti for at du er i centrum, og der kan tilbydes høreapparater fra alle firmaer på markedet.

Helene´s Høreklinik har som den eneste klinik eget øreprop-laboratorium og vi kan derfor tilbyde alle former for Høreværn og sovepropper med meget kort leveringstid.

Uforpligtende høreundersøgelse og afprøvning af høreapparater er altid uden beregning.

Se mere på: www.heleneshøreklinik.dk


”Ser du ikke det hele menneske, leverer du kun den halve løsning”

Regitze Willemoës har over 20 års erfaring i at tage menneskers hørelse alvorligt.

Hun tager vare om dig og din hørenedsættelse med personlig, uvildig rådgivning og kompromisløs høreapparatbehandling – også efter fakturaen er betalt.

Med sin store viden om teknisk audiologi og mennesket mellem ørerne hjælper Regitze dig med at genvinde din livskvalitet. Hun forstår, at dine høreapparater skal passe til dit liv.

I Høreklinikken Store Kongensgade i København vil du derfor ikke møde en sælger, men en klinisk audiolog der interesserer sig brændende for at hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der er den bedste for dig.

Se mere på: www.regitzewillemoes.dk


Nedsat hørelse og demens

Forskning viser, at hvis du går rundt med en ubehandlet hørenedsættelse øges risikoen for demens med op til 5 gange (Kilde: www.hørnu.dk).

Derfor er det vigtigt at få testet hørelsen, for vi vil alle få nedsat hørelse med tiden.

Jeg tilbyder:

  • - Gratis og uforpligtende høreprøve hjemme hos dig
  • - Personlig og professionel rådgivning med over 20 års erfaring
  • - Høreapparater fra 0,- ved regionstilskud
  • - Frit valg mellem alle fabrikater
  • - Gratis udlån i 2 mdr.
  • - 4 års garanti og service
  • - Ingen ventetid
  • - Høreapparater du får brugt

Telefon: 31519697.

Jeg er først tilfreds når du er.

Se mere på: www.ibensmh.dk


Gratis og uforpligtende høreprøve

Alt for mange danskere har brug for hjælp til hørelsen, uanset om behovet må være en ny høreprøve og evt. nye høreapparater.

Med vores mobile hørecenter har vi skabt muligheden for, at alle kan få foretaget en professionel høreprøve trygt og bekvemt i deres eget hjem, samtidig med at man kan få adgang til de bedste høreapparater på markedet.


Se mere på: www.hoerebil.dk


Høreapparater - undgå at betale for meget!

Går du glip af samtalerne?
Kan du høre blinklyset i bilen?
Får du ofte at vide, at du ikke kan høre?

En hørenedsættelse kommer oftest snigende, så lyt til dine omgivelser, hvis du har fået at vide, at du trænger til at få høreapparater. Ofte har de ret!

Høreapparater fås i flere forskellige modeller og prisklasser. Når du skal vælge høreapparatspecialist, er det vigtigt, at de har tid til dig, lytter til dig og tilpasser dig med de høreapparater, som passer til din hørenedsættelse. Start altid med at sammenligne priser.

Se mere på: www.sdhk.dk


Annonce