Annonce

Naturmedicin

Hvis du selv vil behandle eller forebygge lettere sygdomme, så er riget af Naturmedicin stort. De aktive stoffer i naturmedicin stammer fra planteriget, dyreriget og mineralriget.


Nedenfor har vi samlet en række produkter, der er af højeste kvalitet, og som kan hjælpe dig med dine livsgener, samt støtte dine egne naturlige processer i kroppen.

Vi stresser, når vi ikke kan sove, og vi kan ikke sove, når vi er stressede!

Stress og søvnproblematikker topper stadig listen over mange danskeres udfordringer. Derfor er plantelægemidlet PASCOFLAIR® en helt fantastisk nyhed! PASCOFLAIR® er et traditionelt plantelægemiddel fremstillet af passionsblomst, som anvendes til milde symptomer på mental stress og søvnbesvær.

En naturlig løsning til:
• Søvnløshed / problemer med at falde i søvn / etape søvn
• Symptomer på mental stress (fx pga. job, skole, eksamen, tandlægeskræk)

Fakta:
• Traditionelt plantelægemiddel godkendt af Lægemiddelstyrelsen
• Aktiv ingrediens – passionsblomst urt, tørret ekstrakt 425 mg
• Virker på 30 min.
• Ingen afhængighed
• Ingen reg. bivirkninger
• Fås på apoteket og i online salg

Se mere på: www.pascoflair.dk

Naturlig hjælp til selvhjælp – fra alle naturens riger

Allergica er en dansk virksomhed, hvor lægemidlerne laves i hånden af naturlige ingredienser fra plante-, mineral- og dyreriget. Hvor det er muligt, indsamler Allergicas medarbejdere selv råvarerne i den danske natur.

Her er et par eksempler:

• Spansk flue også kaldet Cantharis-billen var i romertiden meget anvendt som elskovsmiddel. I homøopatisk fortynding afhjælper det svien og brænden i slimhinderne i blære og urinrør.
• Sølvnitrat har været anvendt, som desinfektionsmiddel i over hundrede år og anvendes stadig i stor stil. I homøopatisk fortynding har det ingen giftvirkning, men virker betændelseshæmmende og aktiverende på immunforsvaret.
• Smalbladet solhat er en velkendt plante i naturmedicinen og findes i mange familiers husapotek til behandling af f.eks. forkølelse. I homøopatisk fortynding bliver virkningen dybere, og får immunforsvaret til at arbejde optimalt.

Allergica A/S producerer og distribuerer homøopatiske lægemidler ud fra antroposofiske anvisninger samt gældende dansk lægemiddellovgivning. 

Se mere på: www.allergica.dk


Bevarelse af knoglemasse til kvinder med osteopeni

REGOROS® - fermenteret rødkløverekstrakt er til ernæringsmæssig bevarelse af knoglemasse til kvinder med osteopeni - før, under og efter menopause. Den nye fødevare til særlige medicinske formål er et medicinsk ernæringspræparat, og er specielt udviklet til kvinder med osteopeni (forstadiet til knogleskørhed). REGOROS® har været anvendt i 2 danske studier ved Aarhus Universitetshospital og indgået i en international metaanalyse, hvor REGOROS® er dokumenteret effektiv mod osteopeni og som knoglebevarende før, under og efter menopause (overgangsalderen). Metaanalysen viste at planteøstrogener (isoflavoner) der har gennemgået en fermenteringsproces, giver den nødvendige optagelse for at have en gavnlig virkning på osteopeni og knogleskørhed.


Se mere på: www.herrens-mark.dk


Naturlig behandling og forebyggelse af vaginal svampeinfektion og vaginose

i say: VAGINAL INFEKTION, er til behandling af både vaginal svampeinfektion og bakteriel vaginose samt ubehag som udflåd, lugt og brændende fornemmelse.

i say: VAGINAL INFEKTION er en lille vaginaltablet, som genopretter pH værdien og skaber et ideelt miljø for vaginalfloraen.

Behandling, 1 tablet om dagen. Forebyggelse 1 tablet hver 2. dag.

BAKTERIEL VAGINOSE

De hyppigste symptomer er udflåd, som kan være gråligt eller gult, til tider skummende. Lugten er karakteristisk fiskeagtig, ofte med symptomer som svie og kløe.

SVAMP I SKEDEN

Hvis skamlæber og slimhinder er hævede. Hvis der er udtalt rødme og brændende fornemmelser ved skedeåbningen, er det tegn på en svampeinfektion. Er udflåddet grynet og hvidt (minder om hytteost) og UDEN lugt, er der sandsynligvis tale om en svampeinfektion.

CE 0481 Medicinsk udstyr til selvbehandling. Købes på apoteket.

Se mere på: www.pharmaforce.dk


Annonce