Annonce

Psykolog

Psykologhjælp kan være et behov.

Psykologer behandler mange forskellige former for problemer.

Er du stresset, nedtrykt eller noget helt tredje er der hjælp at søge. Vi har samlet fire klinikker der tilbyder behandling i trygge rammer.

Snak eller skriv med en psykolog hjemme i trygge rammer - lige når det passer dig

Med We.Care kan du sidde i din sofa og få professionel psykologhjælp - online. På den måde slipper du for at skulle bruge transporttid i myldretiden, bøvle med at finde en parkeringsplads, og bekymre dig om coronasmitte. Du skal bare finde din bærbare, iPad’en eller mobilen frem, og så er du i gang.

Vores psykologer er fleksible og tilpasser tiderne til dit behov, så du også kan tale fx om aftenen, og du slipper for at skulle ned i en psykologklinik i løbet af arbejdstiden fra 8-17.

Læs mere om at få hjælp fra en psykolog online på we.care

Få psykologhjælp af Psykologerne i København

Hos Psykologerne har vi specialiseret os i behandling af stress, angst og depression. Herudover kan vores parterapeuter, familieterapeuter og sexologer hjælpe med de udfordringer, du møder i dine nære relationer.

Besøg vores hjemmeside og mød psykologerne, læs vores blogindlæg eller hør vores podcasts, der behandler emner som parforhold, familierelationer, PMS/PMD samt forskellige psykologiske problemstillinger.

Du kan finde vores klinikker på Kigkurren på Islands Brygge og på Israels plads København K - et stenkast fra Nørreport Station. Vi tilbyder også online terapi.

Vi tager imod private klienter samt klienter med sundhedsforsikring.

Se mere på: www.psykologerne.dk

Emotion Center - Intensiv Dynamisk Korttidsterapi

Hos Emotion Center kan du få hjælp til angst, depression og andre psykologiske og relationelle problemstillinger i trygge rammer.

Vi tilbyder dybdegående behandling, der både hjælper dig med dine nuværende problemer og giver dig redskaber til at mærke og forstå dig selv, så du kan leve det liv, du ønsker. Det gør vi ved ikke blot at snakke om dine problemer, men ved aktivt at hjælpe dig i kontakt med de følelser, der ligger til grund for dem.

Vores terapeuter er højt specialiserede inden for den moderne psykodynamiske behandlingsform ISTDP, baseret på den nyeste forskning.

Vi tilbyder rabat til studerende.

Se mere på: www.emotioncenter.dk

Annonce