Annonce

Malariafri ferie

Nogle gange tager man mere end pæne souvenirs med hjem fra ferien. Især ved rejser på over en uge i Afrika risikerer du at få malaria med hjem også. Derfor er det også vigtigt at have forebyggende malariamedicin med på rejsen og at kende til symptomerne på malaria.


Hvad er malaria?

Hvor meget ved du egentlig om malaria? Her kan du læse om udbredelse af malaria, symptomer på malaria og behandling af malaria.

Hvordan kan jeg undgå malaria?

Lange bukser og ærmer i skumringen i Afrika er ikke sjovt. Heldigvis er der også andre måder at forebygge malaria på. Læs både gode råd og information om malariamedicin.

Hvad sker der i kroppen?

De fleste ved, at malaria kommer fra myggestik. Men hvad sker der inde i kroppen, når du er smittet med malariaparasitten? Læs om parasittens livscyklus her.

Andre rejsesygdomme

Malaria er én ting, men der er også meget andet at tage hensyn til, når du rejser. Her kan du læse om andre rejsesygdomme, og hvordan du kan sikre dig.

Spørg eksperten

”Jeg er blevet behandlet for malaria, men er der stadig en risiko for, at jeg kan smitte ved samleje eller graviditet?”. Læs ekspertens svar her.

Deltag i debatten

Har du spørgsmål om malaria eller andre rejsesygdomme? Her kan du spørge!

Læs mere i vores emnecenter om

Tidligere temaer:

Annonce