Annonce

2011- Dit nye, sunde år

Det er ikke altid, vi kommer lige godt fra start. Men det er ingen undskyldning for ikke at komme af sted. Højere selvværd, mere energi og et længere liv er grunde til at starte sundt på 2011!


Det skal du vide

Summa summarum ved vægttab er, at vi skal indtage mindre energi, end vi forbrænder. Men hvis du vil have et sundt og varigt vægttab, nytter sultekure ingenting.

Det skal du spise

Er det nu lige proteiner eller kulhydrater, der er bedst? Er oksekød okay under en slankekur? Og hvordan ser det ud med kostfibre? Få svar på dine spørgsmål her!

Det skal du tænke

Motion er ikke altid let at komme i gang med. Men det er fordi, de fleste tænker på de sure timer i træningscenteret og ikke de mange fordele. Mangler du motivationen?

Det skal du gøre

Jeg har besluttet mig for at starte med motion.. Så løber jeg lige ti kilometer, ik? Nej, det er ikke en god start. Når man starter med at motionere handler det om små skridt!

Her kan du starte

Selvom man skal starte med de små skridt, så kan de føles for små. Med det er de ikke. Se en tabel over, hvor meget du forbrænder på gåture, løbetur og endda på sex.

Her kan du spørge

Du er ikke alene om at ønske et vægttab. Deltag i debatten og spørg andre brugere, hvordan de klarede sig igennem eller del ud af dine egne erfaringer!

Læs mere i vores emnecentre om

Tidligere temaer:

Annonce