Annonce

Gode råd om amning

De kvinder, der vælger at amme kan blive overraskede over, at opstarten kan være hård at komme igennem. Men så snart de første par uger er overstået, er der meget at glæde sig over - både for mor og barn.


De bedste ammeråd fra Babyklubbens brugere

Rå kartoffel på brystvorten hjælper mod sår og ømhed, gode tips til flere forskellige ammestillinger. Brugerne i Babyklubben giver deres bedste råd til dig, der skal amme.

Hvorfor er det godt at amme?

Din mælk er sammensat så den passer lige netop til dit barn. Amning giver desuden barnet beskyttelse mod en række kroniske sygdomme senere i livet. Læs her alle amningens fordele.

Brystbetændelse – hjælp til selvhjælp

Brystbetændelse kan være ganske ubehageligt, og derfor er gode råd dyre. Læs her om kendetegnene på brystbetændelse samt de muligheder, der er, for at du kan afhjælpe det selv.

Ammehjerne – er der noget om snakken?

Det er faktisk ikke en myte, at ammende mødre er mere distræte og glemsomme. For nybagte mødres absolutte topprioritet er deres lille nyfødte barn.

Fra debatten: Får baby nok at spise?

Jeg ammer min datter på 7 uger hver tredje time 20 minutter og ved et bryst. Hun kan græde meget og højt og sover ikke så godt om dagen, så min tvivl går på, hvorvidt hun er ordentligt mæt og får nok mad? Har I gode råd til en meget træt mor?

Alt om børn – vi vil høre dine ønsker og drømme(http://www.altomboern.dk/ideer-til-alt-om-boern/ )

Netdoktor Babyklub skifter i løbet af det næste halve år navn til Alt om børn. Vi arbejder allerede nu på at skabe et helt nyt site til gravide og forældre med børn mellem 0 og 7 år. Men hvad kunne du godt tænke dig at finde på Alt om børn? Skriv dine gode idéer her…

Tidligere temaer:

Annonce