Annonce

Tema: Sundt arbejdsmiljø

Vi bruger mange af døgnets vågne timer på at være på arbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har det godt på arbejdspladsen - både fysisk og psykisk. Læs her, hvordan du forebygger belastningsskader og klarer psykiske udfordringer som for eksempel mobning og stress.


Ondt i nakken

Vores moderne livsstil med stress og jag, kombineret med det stillesiddende arbejde foran computeren, fører til, at rigtig mange danskere lider af ondt i nakken.

Ondt i ryggen

Hold i ryggen. Lumbago. Ischias. Myoser. Skæv ryg. Lige ryg. Hekseskud. Ja, der er masser betegnelser, når vi taler ondt i ryggen. Men hvordan kan lidelserne forebygges?

Psykisk arbejdsmiljø

Hvordan er dit samarbejde med dine kollegaer, ledere, samarbejdspartnere og kunder? Det er vigtigt at tænke over, hvordan du trives på arbejdet. Hent inspiration her.

Sådan forebygger du stress

Knap 10 procent af danskerne er stressede, men det er farligt for helbredet at være stresset over længere tid. Få konkrete råd til, hvordan du kan håndtere stress hjemme og på jobbet.

Mobning på arbejdspladsen

Mobning sker ikke kun i skolegården. Faktisk oplever 1,6 procent danskere, at de dagligt eller ugentlig mobbes eller chikaneres på jobbet, og det kan slå livet helt ud af kurs.

Tidligere temaer i 2009:

Annonce