Annonce

Bliv fri for julestress

Hold øje!

Du skal være opmærksom på din krops signaler, så du kan fange julestress i opløbet! Så hold øje med hovedpine, mavesmerter og koncentrationsbesvær.

Få balance i hverdagen

Stress lurer ikke kun i juletiden, så det er værd at bruge tid på at få opbygget en god balance i din hverdag. Lær at skabe frirum og få konkrete råd til, hvordan du undgår at blive stresset.

Forebyg stress!

Hvorfor behandle, hvis man kan forebygge? Gå i gang med at planlægge, organisere og prioritere allerede nu, for så kan du nyde juleferien, når den kommer!

Slap af, mor!

Skal du nå at købe gaver, lave pakkekalender, flette julehjerter, lave konfekt, bage vaniljekranse, pynte juletræet og så samtidig passe børn, mand og karriere? Få gode råd til at klare julen i en familie her!

Træk vejret dybt…

… For så får du det meget bedre. En god vejtrækning er det første skridt mod en mindre stresset hverdag. Så lær at tage de dybe indåndinger rigtigt, og kom igennem julen med et smil!

Debat: "Hvad skal jeg gøre?"

Studerende føler sig ofte stressede over alle de ting, de skal jonglere med. Følg med i debatten her, hvor en gymnasieelev søger råd og vejledning til, hvad man kan gøre, når man har symptomerne på stress.

Tidligere temaer:

Annonce