Annonce

Børn med astma

Efterår og vinter nærmer sig med kølige og fugtige dage. Forkølelser, hoste og snot hænger for mange sammen med efteråret - og for børn med astma kan det vise sig at forværre eller provokere astma-symptomerne. Læs her alt om astma fra forbyggelse til behandling og gode råd.


Når børn får astma

Hvis du som forælder selv har astma, så er der forhøjet chance for, at dit barn også har det. Men hvilke andre faktorer kan føre til, at børn får astma? Og hvad er symptomerne? Læs med i vores artikel om astma og børn og bliv klogere.

Anfald af astmatisk bronkitis - sådan skal du gøre

Astmatisk bronkitis er en overfølsomhedsreaktion i luftvejene. Det er en sygdom, som især rammer børn, men som de fleste børn heldigvis vokser fra igen. Læs mere om sygdommen her, og om hvordan du undgår den.

Astma og allergi hænger sammen

Astma er en overfølsomhedsreaktion. Derfor er allergi også en af de helt store grunde til, at især skolebørn udvikler astma. Læs mere om allergi her.

Forkølelse kan forværre astma-symptomer

Forkølelse kan være med til at provokere astma-symptomer hos børn. Men da det jo er svært at undgå forkølede børn, kan du her læse om lindring af forkølelse, og hvordan dit barn kommer ovenpå igen.

Find svar på dit spørgsmål om astma

Se en oversigt over alle vores brevkasse svar, der angår astma og allergi. Måske har eksperterne allerede svaret på lige netop dit spørgsmål!

Temaer i 2010:

Annonce