Annonce

Børns trivsel

Leg, læring, tryghed, udfordring og masser af sund mad. Børns trivsel beror på mange faktorer - vi ridser her et par af de vigtigste op.


Skolebørn og motion

Børn elsker at lege og bruge kroppen - og gennem leg får de nemt de 60 minutters anbefalede motion om dagen. Men efter 10 års alderen begynder børn at lege mindre og får derved rørt sig mindre. Se de gode råd til, hvordan man støtter sine børn i at holde sig i gang.

Hvad bør skolebørn spise?

Der skal brændstof til, når børn skal lære, lege og folde sig ud. Og det skal være brændstof af den gode og sunde slags. Bliv her inspireret til de sunde måltider.

Når børn skal ud i trafikken

Drop køreturen i bilen, og gå eller cykel i stedet sammen med dine børn til skole. Det gør dem til gode trafikanter – og giver dem et selvstændigt og frit liv!

Kemi og allergi – skån dine børn

Shampooen, vaskepulveret, legetøjet, maden. Der findes kemi i mange af de ting, vi i dag forbruger. Men man kan heldigvis også finde mange produkter uden kemi. Læs her, hvordan du køber ’skånsomt’ ind til dine børn.

Fra debatten: "Hjælp til min stille pige"

”Min datter på 8 år er en af de stille piger, desværre den eneste i sin klasse. Vi forældre er også stille mennesker med en lille omgangskreds, så det er jo det vi har givet videre. Hvordan hjælper vi hende bedst?”

Fra brevkassen: "Min 7-årige datter kysser en anden pige"

”Min datter på 7 år har lige fortalt mig, at hun og en skoleveninde gemmer sig på legepladsen og kysser hinanden på munden. Hvordan tackler man det? Hvad siger man til hende?”

Læs om skolernes trivselsdag her

Tidligere temaer:

Annonce