Annonce

TEMA: Den store julefrokost guide

Den fede julefrokost

For at forbrænde kalorierne fra et glas glögg skal du begive dig ud på en travetur i 1 time og 20 minutter. Men hvad så med flæskestegen eller den sprøde juleand? Vi har samlet en top 10 over julens største kaloriebomber.

Lær at læse kropssprog

Vores kropssprog fortæller meget om os, og julefrokosten er et perfekt sted at begynde at træne dit øje for det usagte. Hvad betyder det for eksempel, hvis din bordherre krydser ben midt i den morsomme anekdote, du har moret folk med i årevis?

Sådan forbrænder du julemaden

Hvor meget skal du bevæge dig for at forbrænde de ekstra kalorier, der som regel indtages i juletiden? Og kan en rask rengøring inden gæsterne kommer erstatte en løbetur, så der er plads til en ekstra klejne?

Sluk halsbranden

Alkohol, fed mad og rygning kan meget nemt give halsbrand. Halsbrand forårsages af mavesyre, der kommer op i spiserøret, og selvom det ikke er farligt, kan det være meget ubehageligt. Se hvordan du undgår halsbrand.

Kan jeg slippe helt for tømmermænd?

Dagen derpå skal regningen ofte betales i form af en sløv krop og et tungt hoved. Med små trick kan du både forebygge og mindske effekten af dine tømmermænd, men er det muligt helt at slippe for dem? Se vores råd til at komme godt igennem dine tømmermænd.

Annonce