Annonce

Tema: Diabetes

Test din risiko for diabetes

200.000 danskere går rundt med diabetes uden at vide det. Tjek her, om du er i risikogruppen og bør få målt dit blodsukker hos din læge.

Læs mere om risiko for diabetes

Måske har du prøvet testen og fået lyst til at læse mere om sammenhængen mellem livsstil, arvelighed og diabetes. Et godt sted at starte er denne artikel om risiko for diabetes

Ved du nok om diabetes?

Hvor mange diabetikere er der i Danmark? Hvilke lægetjek skal en diabetiker til og hvor ofte? Deltag i videnstesten, der både er tilpasset diabetikere og ikke-diabetikere.

Generelt om diabetes

Tørst, hyppig vandladning, nedsat appetit, vægttab og infektioner i slimhinderne. Det er nogle af de symptomer, man oftest ser ved diabetes. Læs mere om symptomer og behandling her.

Diabetes under graviditeten

To til tre procent af alle gravide udvikler graviditetsbetinget diabetes. Det er vigtigt, at graviditetsbetinget sukkersyge opdages og behandles i tide - både for moderens og barnets skyld.

Til dig der netop har fået konstateret diabetes

Det kan være overvældende at få besked om, at man har diabetes. Hent inspiration til, hvad du kan spørge din læge om, så du kan føle dig bedst muligt forberedt til det videre forløb.

Tidligere temaer:

Annonce