Annonce

Døjer du med hovedpine?

Derfor får man hovedpine

Der kan være mange årsager til, at man får hovedpine. Nogle får hovedpine på grund af stress, andre fordi de har siddet i en dårlig stilling og andre igen, fordi de har spist ost eller lakrids. Se her, hvad årsagerne til hovedpine kan være.

Sådan forebygger man hovedpine

Sund kost, motion, søvn og en god arbejdsstilling kan ofte forebygge den almindelige spændingshovedpine, som de fleste af os oplever af og til. Medicin er altså ikke eneste løsning. Tværtimod kan medicin give hovedpine.

Det vidste du ikke om migræne

Vidste du, at bestemte fødevarer kan fremkalde migræneanfald? For eksempel ost, lakrids, chokolade eller rødvin. Og vidste du, at nogen sågar oplever lammelser, svimmelhed og talebesvær, når de får migræne? Bliv klogere på migræne her.

Det kan du selv gøre

Hvis du døjer med hovedpine, skulle du overveje at lave en dagbog over dine hovedpiner, så du får en idé om, hvad der udløser hovedpinen, eller hvornår den kommer. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan sådan en dagbog ser ud, og hvad du ellers selv kan gøre.

Derfor skal du undgå stress

Livsstil kan være en vigtig medvirkende årsag til hovedpine. Hvis du er inde i en stresset periode, har et vanskeligt job eller lever i et svært parforhold, er du meget udsat for hovedpine. Få tips til at undgå stress lige her.

Tidligere temaer:

Annonce