Annonce

Et godt liv med psoriasis

Mild, moderat eller svær psoriasis?

Man inddeler psoriasis i tre sværhedsgrader. Godt tre fjerdedele af alle med psoriasis har sygdommen i den milde form, den sidste fjerdedel har det i moderat til svær grad. Hvad har du?

Du er ikke alene

Selvom man kan føle sig anderledes med de røde plamager på huden, er der faktisk mange andre, der kender problemet. Deltag i debatterne her og få gode råd af brugerne.

Hvilken behandling vil hjælpe dig?

Psoriasis optræder meget forskelligt fra person til person. Derfor gælder det om at finde netop den behandling, der passer til dig. Find ud af, hvilken behandling du skal have her.

Psoriasis og psyken

Følelsesmæssige nedture kan være skyld i, at psoriasis bryder ud, og at sygdommen forværres. Få fif til, hvad du selv kan gøre for at undgå det.

Sammenhængen mellem kost og psoriasis

Vidste du, at kosten kan have en indvirkning på din psoriasis - god som dårlig? Her kan du finde ud af, hvilken kost der er god for dig.

"Jeg har lært at leve med psoriasis"

Tanja har haft psoriasis siden hun var 6 år. Hun har taget hele turen med tjærebehandling, ophold ved Det Døde Hav, lysbehandlinger og biologiske behandlinger. Læs hele hendes historie her.

Tidligere temaer:

Annonce