Annonce

Få styr på overgangsalderen

Er du klar?

Man kalder også overgangsalderen for menopausen, og det er en hormonel og kropslig ændring, som alle kvinder skal igennem på et tidspunkt. Derfor er det godt at være forberedt. Læs om overgangsalderen her, og bliv klar til forandringen.

Hedeture, søvnløshed...

...blødningsforstyrrelser og hjertebanken. Det er meget normale gener for kvinder, der er ved at nå eller er i overgangsalderen. Hvilke symptomer har du?

Få pulsen op

Fysisk aktivitet kan nedsætte nogle af de ubehagelige symptomer, der følger med overgangsalderen. En lille løbetur kan faktisk hjælpe dig igennem de svære perioder.

Sådan bevarer du sexlysten

Når man rammer overgangsalderen ændrer kroppen sig og det kan gå ud over kvindens seksuelle lyst. Men heldigvis er der gode råd til, hvordan man bevarer lysten til at være intim med sin partner.

Mænd i overgangsalderen

Det er faktisk ikke kun kvinder, der når overgangsalderen. Mænd kan også godt opleve en masse hormonelle ændringer på et tidspunkt i deres liv. Men oplever mænd og kvinder det samme?

Debat: "Andre, der har ild-følelse i kroppen?"

Har du også gener ved kroppens hormonelle forandring? Del gerne dine egne oplevelser her i debatten eller få nogle gode råd med på vejen.

Temaer i 2012:

Annonce