Annonce

Få en frisk start

Fra ryger til ikke-ryger

Har du besluttet dig for at 2012 skal være året, hvor du tømmer askebægerne og smider smøgerne ud af huset? Det er ikke lige let for alle, men læs med her, og se, hvordan du kan starte på dit rygestop.

Klar, parat, motion!

Har du også lovet dig selv at starte morgenen med en løbetur, melde dig ind i fitnesscentret eller tage trapperne i stedet for elevatoren? Læs med her og få tips til, hvordan du kommer godt i gang med motionen.

Smid kiloene

Efter alle jule-og nytårsgodterne viser badevægten muligvis et par ekstra kilo. Men der findes råd for, hvordan man får tallene på vægten ned igen. Bliv inspireret til, hvordan du kan slippe af med de ekstra jule- og nytårskilo her.

Giv maden et pift

Selvom man fjerner de usunde ingredienser, kan man stadig få en lækker middag ud af sunde alternativer. Her kan du blive inspireret til, hvordan du kan pifte maden lidt op og få en frisk og smagfuld start på året.

Sådan undgår du stress

Det er et nyt år, og den stress du oplevede sidste år, skal helst ikke bæres med ind i 2012. Vi giver dig gode råd til, hvordan du kan få en afslappet start på det nye år.

Debat: ”Endelig ikke-ryger”

Har du brug for gode råd fra andre, der er holdt op med at ryge? Deltag i debatten, bliv inspireret, og giv eventuelt dit besyv med.

Annonce