Annonce

Styr på allergien - sådan!

Derfor får man allergi

Som allergiker oplever man, at kroppen reagerer anderledes end normalt. Immunforsvaret forsøger nemlig at bekæmpe de stoffer, som kroppen ikke kan lide. Find ud af, hvad der egentlig sker med kroppen, når man bliver overfølsom over for noget.

Atjuuuuu!!

Begynder du også at nyse helt vanvittigt, når der er meget pollen i luften? Så er du måske en af de 1,2 millioner danskere, der lider af høfeber. Mangler du nogle råd til, hvad du kan gøre, når pollen-sæsonen er i gang?

Gode råd til parfumeallergikere

Mellem to og fire procent af os lider af parfumeallergi. Og det er bestemt ikke nemt, at finde håndsæbe, cremer og opvaskemiddel, som man kan tåle. Se her, hvilke mærker du trygt kan vælge - og hvilke du skal undgå.

Dagligdagens farlige kemikalier

“Hormonforstyrrende stoffer i tyggegummi og tungmetaller i spisefisk”. Vi bombarderes dagligt med informationer om, at meget af det, vi putter i munden, er sundhedsskadeligt og giver os allergi. Men hvad er fup, og hvad er fakta?

Test din viden

Hvor mange danskere lider af allergi, hvordan forebygger man astma og allergi, og hvad kan man ikke være allergisk overfor? Test din viden her.

Debatten: Åh, hvordan kommer jeg igennem hverdagen?

"Jeg får nyseanfald fem til ti gange om dagen. Enkelte dage nyser jeg faktisk hele dagen. Jeg ved, jeg har allergi over for græs, støv og heste, men jeg nyser alle steder! Hvad skal jeg gøre?"

Tidligere temaer:

Annonce