Annonce

Få styr på dit alkoholforbrug

Hvad gør alkohol ved kroppen?

Har du styr på, hvad en genstand er? Ved du, hvordan kroppen forbrænder den fyraftensøl, du fik i går? Og har du tænkt på, hvad der egentlig sker i kroppen, når man drikker alkohol? Bliv klogere på alkohol her.

Så meget drikker de unge danskere

Vi hører det tit - de unge danskere drikker mere end unge i andre europæiske lande. Men kan det egentlig have konsekvenser at starte med at drikke alkohol tidligt?

Tjek dig selv - drikker du for meget?

Er du i tvivl om, om du drikker for meget? Så kan du stille dig selv disse ni spørgsmål - er dit svar “ja” til de fleste af dem, kan det være du skal holde ekstra øje med dit alkoholindtag.

13 gode grunde til at skære ned

Der kan faktisk være fordele ved at skære ned på rødvinen eller de kulørte drinks. Kig med her og læs om gevinsterne ved at drikke mindre - eller helt holde op.

Sådan undgår du tømmermænd

Morgenen efter er for manges vedkommende en hård omgang at komme igennem med hovedpine, kvalme og en træt krop. Men nu giver vi dig fire gode råd til, hvordan du undgår tømmermænd.

Sundhedsstyrelsen opfordrer: Sæt proppen i!

Sundhedsstyrelsen opfordrer alle danskere til at holde alkoholfri dag torsdag d. 11. oktober 2012 med kampagnen "Sæt proppen i og lad dit lys brænde længere." Så sæt kryds i kalenderen.

Temaer i 2012:

Tidligere temaer:

Annonce