Annonce

Få tips til en god nattesøvn

Søvn - hvad er normalt?

Mangel på søvn kan både påvirke immunforsvaret og vores hukommelse og indlæring. Enhver, der har oplevet en nat med dårlig søvn, ved, hvordan det kan påvirke humør, koncentration og ydeevne. Men hvor meget søvn er egentlig nok?

Hvad skyldes søvnproblemer?

Hvis man spørger folk, hvad de egentlig mener med 'dårlig søvn', dækker det over vidt forskellige ting. Nogle gange drejer det sig blot om variation i søvnbehovet. Læs med her og bliv klogere på, hvad søvnforskere mener om de forskellige søvnproblemer.

Gode råd til en bedre søvn

Vidste du, at regelmæssig motion er godt for nattesøvnen? Det er dog vigtigt, at man undgår motion de sidste timer, før man skal sove. Få mange flere gode råd lige her.

Urolig søvn er helt normal

Mange tror, at man skal sove dybt hele natten for at få en god nats søvn, men det skal man ikke. Det er helt normalt at vågne i løbet af natten. Men hvorfor?

Bruger: "Hvorfor er jeg så træt?"

Læge: “Træthed er et uklart symptom, som både kan være forårsaget af generel livsstil og være et tegn på sygdom”. Se her, hvad læge Morten Svenning Nielsen mener, brugerens konstante træthed skyldes.

Tidligere temaer:

Annonce