Annonce

Få tips til et godt arbejdsmiljø

Godt arbejdsmiljø giver overskud og glæde

Hvordan trives du på arbejdet? Og hvordan er dit samarbejde med dine kollegaer, ledere og andre samarbejdspartnere? Alt det er vigtigt at tænke over, for det betyder meget for hele dit liv, at arbejdslivet fungerer godt for dig.

Mobning på arbejdet - kender du til det?

Alt for mange oplever at blive mobbet eller chikaneret på arbejdet. At blive udsat for mobning kan slå livet helt ud af kurs. Hvordan påvirker mobning egentlig vores helbred?

Kontorarbejde kan få dit ned med nakken

Sidder du også foran en computer det meste af din arbejdsdag? Så husk at skifte imellem forskellige arbejdsstillinger, for ellers kan du få hovedpine og ondt i ryg og nakke.

"Sådan passer jeg på min nakke"

Marianne Frausing tilbringer hver dag op til ti timer ved et skrivebord. Hun har haft nakkesmerter i perioder igennem mange år, men har efterhånden lært at tage smerterne i opløbet. Se her, hvad hun gør.

Sådan forebygger du stress

Både i arbejdslivet og privatlivet kan stress melde sig om en kronisk tilstand, der er svær at slippe af med. Men der er alvorlige risici ved længerevarende stress. Få konkrete fif til, hvordan du kan håndtere stress hjemme og på jobbet.

Tidligere temaer:

Annonce