Annonce

Får du nok vitaminer og mineraler?

Er vitaminpiller nødvendige?

De fleste af os får tilstrækkelige mængder af de livsnødvendige vitaminer og mineraler gennem en varieret kost, men nogle får ikke nok. Især ældre får ikke nok vitamin D. Og mange kvinder i den fødedygtige alder får ikke nok jern og folinsyre.

Vitaminer - hvilke gør hvad?

Vidste du, at C-vitamin er med til at beskytte mod virus og bakterier? Og vidste du, at B12-vitamin hjælper mod træthed, nervøsitet og tilbagetrukkethed? Bliv klogere på vitaminerne her.

Er der risici ved kosttilskud?

Mange opfatter ”naturens egne tilskud” som milde og uskadelige, mens syntetisk medicin fra lægemiddelindustrien anses for at være farlig og fuld af bivirkninger. Men det er lidt naivt, viser kliniske erfaringer.

“Skyldes klumperne i min afføring kosttilskud?”

En spørger døjer med underlig afføring, der indeholder små kugler, som beskrives som gennemsigtige og brune med hvid kerne. Sygeplejersken har en mistanke om, at det kan skyldes kosttilskuddet HUSK.

“Kan mine symptomer skyldes D-vitaminmangel?”

“Jeg fornemmer dagligt en summen eller en slags følelsesløshed i mit ben og får jævnligt lettere krampe i benet. Min appetit er væk, og jeg har haft en længere depression. Kan D-vitaminmangel være årsagen til kramperne og den dårlige livskvalitet?”

Tidligere temaer:

Annonce