Annonce

Fantastisk ferie med børn

Husk at beskytte børnene i solen

Jo tidligere børn udsættes for for megen UV-stråling og solskoldninger, jo større er risikoen for at få kræft i huden senere i livet. Få fem gode råd til, hvordan du beskytter dine børn i solen.

8 hyppige problemer på rejsen

Der er meget at holde styr på, når man rejser med børn. Ved du for eksempel, hvad du skal gøre, hvis dit barn lider af køresyge? Og hvad nu hvis barnet får dårlig mave?

På ferie med baby

En erfaren rejse-forælder siger: “Amning/madning ved take-off og landing er en god idé, for synkebevægelserne afhjælper propper i ørerne”. Få flere tips til, hvad du skal huske, når din baby skal med på rejsen.

Sådan bliver bilferien en succes

Underholdning, underholdning, underholdning. Dét er en af de vigtigste ting på den lange biltur, hvis man vil holde de små beskæftigede. Få gode råd til, hvad du kan gøre for, at bilturen ikke bliver for kedelig.

Undgå familiekriser

“Der var grundlag for ren familieidyl, afslapning og hygge, men efter to dage var jeg på grådens rand og overbevist om, at vores lille familie var helt forkert”. Kig med her og få gode råd til, hvordan du og din familie undgår skænderier på ferien.

Tidligere temaer:

Annonce