Annonce

Festivalguide: Pas på din krop

Sådan undgår du tømmermænd

Alkohol og festival går ofte hånd i hånd, og de fleste oplever på et tidspunkt i løbet af en festival at få tømmermænd. Et godt tip er at huske at drikke godt med vand og spise regelmæssigt.

Derfor skal du passe på ørerne

Det er fedt at være til koncert. Men høj musik er hårdt for ørene. Lydniveauet til en koncert kan svare til lydtrykniveauet fra et trykluftbor. Derfor; lyt til dit øre og forebyg på den måde høreskader. Ved at følge nogle ganske enkle forholdsregler kan du undgå varige men.

Husk kondomet!

Det kan jo ske, at man har lyst til at bruge teltet til andet end at sove i. Derfor er det en rigtig god idé at pakke nogle kondomer i tasken. Ellers kan man få sig nogle ubehagelige overraskelser, når man kommer hjem.

Alkohol og stoffer - så galt kan det gå!

For meget alkohol – eller endnu værre en blanding af alkohol og stoffer - kan være skyld i, at man kommer hjem med en oplevelse i bagagen, man gerne ville have været foruden...

Kan du udøve førstehjælp?

Du ved aldrig, hvad der kommer til at ske på en festival. Ved du for eksempel, hvad du skal gøre, hvis du oplever én, der får et hjertestop? Bliv helt klar til at hjælpe andre i nød ved at lære de fire grundprincipper til førstehjælp.

Tidligere temaer:

Annonce