Annonce

Babyklubben

På Alt om Børn har vi samlet alt om børn i sit eget univers - lige fra undfangelse og graviditet til fødslen og de mange glæder og bekymringer, der bliver en del af din hverdag som forælder til børn fra 0-8 år.


Graviditet

Er din menstruation udeblevet? Så er du måske gravid. Her kan du læse alt om graviditet, graviditetstegn og symptomer og beregne din termin med vores terminsberegner.

Fødsel

Hvordan starter en fødsel? Hvordan forbereder man sig på smerten? Hvilken smertelindring er bedst? På Alt om Børn kan du forberede dig på den store oplevelse her.

Amning

Det ser så nemt ud på billederne, men mange oplever, at det er svært at amme. Og at det gør ondt. På Alt om Børn kan du få eksperternes råd om alt fra ammeteknik og ammestillinger til brystbetændelse, bøvser og om dit barn får mælk nok.

Baby- og børnemad

Fra grød og mos til rugbrødshapsere og rigtig mad. Få gode råd om kræsenhed, appetitspring og sund mad til børn i alle aldre.

Mødregrupper

På Alt om Børn kan du finde din online mødregruppe, hvor du kan skrive sammen med andre, der har termin eller har født i samme måned som dig. Mød din mødregruppe her

Debatter om graviditet og børn

Det er en stor oplevelse at blive forælder og have ansvaret for en lille ny. I Alt om Børns debatter kan du vende dine tanker, tvivl og bekymringer med andre gravide og småbørnsforældre.

Viden for sjov

Find din ægløsning, følg med i både din egen og fosterets udvikling under graviditeten igraviditetskalenderenog få inspiration til dit barns navn inavneroulettensamt meget mere.

Annonce