Annonce

Forkølelse eller høfeber?

Høfeber eller snue? Hvad stiller jeg op?

Snue er, når man går og nyser og næsen løber. Øjnene kan også være lidt irriterede. Det kender vi alle fra forkølelser. Men høfeber og anden irritation af næsens slimhinder kan give andre symptomer...

Gode råd når pollensæsonen er værst

Begynder du også at nyse helt vanvittigt, når der er meget pollen i luften? Så er du måske en af de 1,2 millioner danskere, der lider af høfeber. Mangler du nogle råd til, hvad du kan gøre i pollensæsonen?

Derfor skal du gå til lægen

Høfeber opstår som regel i barndommen, og mange mennesker vokser fra det i 30-40 års alderen. Andre er plagede hele livet og kan sågar udvikle astma. Din læge kan undersøge, hvilke stoffer du er allergisk overfor, så du kan få den rette behandling.

Hvilken medicin kan hjælpe mod høfeber?

Det er umuligt for dig fuldstændig at undgå pollen. Så det er vigtig, at du får den behandling, som hjælper på dine symptomer. Læs med her og bliv klog på din høfeber og få et overblik over, hvilken medicin der virker.

Bliv klogere på allergi: test din viden!

Ved du, hvor mange danskere der lider af allergi? Hvordan forebygger man egentlig astma og allergi? Og hvad kan man ikke være allergisk overfor? Test din viden lige her.

Tidligere temaer:

Annonce