Annonce

Få gang i dit nytårsforsæt

Vil du gerne smide de ekstra kilo?

Efter alle jule-og nytårsgodterne viser manges badevægte et par kilo for meget. Men der findes råd for, hvordan man får tallene på vægten ned igen.

Vil du gerne kvitte cigaretterne?

Skal 2013 være året, hvor du kvitter smøgerne? Det er ikke let at holde op med at ryge. Men læs med her og se, hvordan du kan starte på dit rygestop – og holde det!

I gang med motionen - sådan!

Har du lovet dig selv at starte morgenen med en løbetur, melde dig ind i fitnesscentret eller tage trapperne i stedet for elevatoren? Så gælder det bare om at komme i gang.

Giv maden et pift

Selvom man fjerner de usunde ingredienser fra madlavningen, kan man stadig få en lækker middag ud af sunde alternativer. Her kan du blive inspireret til, hvordan du kan pifte maden lidt op.

Slip for stress

Det er et nyt år, og den stress du oplevede sidste år, skal ikke bæres med ind i det nye. Vi giver dig gode råd til, hvordan du kan få en afslappet start på 2013.

Gode råd fra eksperterne

Har du lovet dig selv at skære ned på alkoholen? Skal du smide de ekstra kilo? Eller vil du gerne undgå stress? Her giver fem eksperter dig gode råd til, hvordan du holder dit nytårsforsæt - og du kan også se en liste over, de mest populære løfter.

Annonce