Annonce

God ferie?

Har du styr på alle solrådene? Hvad gør du, hvis du bliver ramt af hedeslag? Hvordan undgår du rejsediaré? Og hvad er det lige, dit gule sundhedskort dækker? Få svar på alle dine spørgsmål!


Sommer med sol

Mange vælger destination efter, hvor de er mest sikre på at få masser af sol. Men det er vigtigt at huske at beskytte sig i solen, for konsekvensen kan i værste fald være kræft.

Hvad gør varmen?

Vi hører altid, at vi skal passe på solen. Men varmen kan også være farlig. Får du hedeslag, kan du ende med at have behov for lægehjælp. Lær at undgå det her!

Solen skinner ikke på toilettet…

… Og derfor er der heller ikke meget ved at have rejsediaré. I udlandet er hygiejnen ikke altid som herhjemme, og derfor skal man være ekstra opmærksom for at undgå det.

Det gule sundhedskort

Hvad sker der, når du bliver mere syg end en lille diarré eller en solskoldning? Det er altid godt at være klar over, hvordan du er dækket af sundhedskortet.

Medicin på rejsen

Jeg rejser til Østen og er ikke altid i nærheden af køleskab eller fryser. Hvad gør jeg så for at opbevare min insulin hensigtsmæssigt? Læs ekspertens svar!

Læs mere om rejser og sundhed i vores emnecenter om

Tidligere temaer:

Annonce