Annonce

Godt arbejdsmiljø

Mange har stilsiddende jobs på kontorer, alligevel kan de godt være hårde, især for nakke og ryg. Men også det psykiske arbejdsmiljø er vigtigt på jobbet.


Ret ryggen

Sidder du stille på en stol hele dagen? Så ved du også, hvor nemt det er at komme til at sidde foroverbøjet og krumrygget. Men det er vigtigt at rette ryggen.

Husk nakken

De dårlige arbejdsstillinger kan også gå ud over nakken. Her kan du læse om årsagerne til ondt i nakken og få gode idéer til, hvordan du kan træne dig ud af problemet.

Frokost-fitness

Politiken.dk har lavet en serie med gode og sunde øvelser for kroppen, som du kan nå at lave i frokostpausen. Her er en video med rygøvelser!

Det psykiske arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø handler ikke kun om ryg og nakke. Det handler også om gode kollegaer, at blive værdsat og at få udfordring i arbejdsopgaverne.

Spørg eksperten

Et dårligt arbejdsmiljø kan have både psykiske og fysiske konsekvenser. Læs om, hvor galt det kan gå, og få ekspertens råd til at komme videre.

Deltag!

Har du brug for gode tips til træning eller arbejdsstillinger? Eller vil du gerne dele ud af dine egne erfaringer? Så deltag i debatterne om rygsmerter!

Læs mere i vores emnecenter om

Tidligere temaer:

Annonce