Annonce

Sådan får du et godt sexliv

Noget for alle

Onani er både for piger og drenge. Det skal ikke ses som en erstatning for sex, men som et supplement, og som en måde, hvorpå vi kan lære vores krop bedre at kende. Er du nysgerrig efter at vide mere om onani? Så kig med her.

Sådan holder du gang i sexlysten

Lysten til sex starter i vores hjerne og vores hjerte. Og selvom vi rigtig godt kan lide den partner vi har, så er lysten til intimt samvær der bare ikke altid. Få et godt råd til, hvordan du holder gang i sexlysten.

Kondomer, p-piller…

…p-plastre og pessar… Sikker sex kræver selvfølgelig en form for prævention. Men der er så mange forskellige præservativer, og hvilke beskytter egentlig bedst?

Har du brug for stop/start-teknik?

Nogle mænd får meget hurtig udløsning, og det kan give et problem for det seksuelle samliv. Hvis det tærer på parforholdet er det en god idé at tale med lægen om det. Men man kan også selv gøre noget hjemme i soveværelset. Kender du til stop/start-teknikken?

Problemer med potensen?

Det er meget normalt, at mænd får problemer med rejsningen på et eller andet tidspunkt i deres liv. Men hvad er årsagen egentlig til impotens, og hvordan får man potensen tilbage? Find svarene her.

Debat: ”Tænder hun ikke på mig mere?”

Har du og din partner problemer med sexlysten? Deltag i debatten og deldine erfaringer og gode råd med andre, som står i samme situation.

Tidligere temaer:

Annonce