Annonce

Hvordan lugter du?

Vi er tiltrukket af lugte

Hvad faldt du for ved din partner – var det de flotte øjne, det bløde hår eller det perfekte tandpastasmil? Eller var det hans eller hendes lugt? Faktisk spiller vores lugt en stor rolle, når vi vælger vores partner. Hvordan lugter din partner?

Derfor får man dårlig ånde

Kender du det, at man vågner om morgenen med meget dårlig ånde? Eller at man kommer hjem efter en lang dag på arbejdet og har en underlig smag i munden? Hvis du vil blive klogere på, hvorfor vi nogen gange har dårlig ånde, så kig med her.

Lugter dine bøvser?

Har du nogen gange undret dig over, hvorfor prutter og bøvser lugter? Det kan være pinligt at tale om, men er du nysgerrig, kan du klikke her og blive klogere på kroppens forskellige lugte.

Derfor sveder vi

Vi har alle sammen prøvet det – svedpletter under armene, eller sveden, der drypper fra panden. Det er ikke altid så charmerende, men der er faktisk en grund til, at vi sveder. Og der er også en forklaring på, hvorfor vores sved nogen gange lugter.

Et godt råd: Sådan får du god ånde

Du kan undgå at få dårlig ånde, ved at have en ren, sund mund. Husk at rense og børste både tænder og tandkød. Bliv god til tandbørstningen og undgå dårlig ånde her.

Deltag i debatten

”Jeg har pludselig fået en meget ildelugtende højre armhule”. Har du et godt råd til, hvordan spørgeren her kommer af med lugten i armhulen?

Temaer i 2012:

Annonce