Annonce

Overlevelsesguide til festivaler

Festivaler betyder dasen i solen, alkohol, nye mennesker og musik. Men hvad skal du passe på med? Få råd til, hvilke fejl der skal undgås, og hvilke, der skal repareres.


Reparation: Tømmermænd!

Vi kommer ikke uden om, at de fleste på et tidspunkt i løbet af en festival får tømmermænd. Så gælder det om at drikke godt med vand og spise salt.

Reparation: Solskader!

Med lidt held får vi sol på årets festivaler. Selvom vi godt ved, at vi skal huske solcremen, så ender mange alligevel med forbrændinger. Få råd til, hvad du så gør!

Undgå: Kønssygdomme og graviditet

Festivaler giver rig mulighed for at møde potentielle partnere. Men om det er for en enkelt nat eller ej, så er det stadig vigtigt at huske kondomet. Læs hvorfor her.

Undgå: Skader på øret.

Nok er man på festival for musikkens skyld, men ofte er den så høj, at det er svært at undgå støjskader. Derfor er det en god idé at huske ørepropperne.

Undgå: Hvepsestik

Hvepse og andre insekter er en fast, men ikke særligt velkommen, del af festivaler og sommeren generelt. Her får du lidt gode råd med på vejen til at undgå hvepsestik.

Undgå: Pollenallergi

Nægter du at lade din pollenallergi ødelægge Roskilde Festivalen? Astma-Allergi Danmark har lavet en guide til, hvordan du klarer dig igennem uden problemer.

Temaer i 2011:

Tidligere temaer:

Annonce